TOIMINTA

Toimintakeskus

  • Toimintakeskus tarjoaa monipuolisesti mahdollisuuksia päihteettömän päivän viettoon. Kartanon päärakennuksessa on kolmessa kerroksessa toimintaa. Keskikerros tarjoaa hyvät puitteet yhdessä olemiseen, ruokailulle, pelaamiseen sekä television katsomiseen sekä biljardin pelaamiseen.
  • Yläkerrasta löytyy ryhmätilat, joissa kokoontuu osa ryhmistä.
  • Alakerrassa on sauna ja kuntosali. Sauna lämpiää kolmena päivänä viikossa, Tiistai, Torstai ja Lauantai kello 16-18 välisenä aikana.
  • Piha-alueen isossa navetassa on erilaisia vertastiloja joiden käyttö on maksutonta yhdistyksen jäsenille.

Asunnot

Kartanon yläkerrasta on 4 asuntoa, jotka on kohdennettu henkilöille, joilla on vahva halu pyrkiä päihteettömään elämäntapaan ja korjaavaan toimintaan omassa elämässään. Huoneet vuokrataan normaalin huoneenvuokralain mukaisella vuokrasopimuksella. Asukkaalla on mahdollisuus saada apua, tukea ja palveluohjausta työntekijöiltä. Asukkaat toimivat vertaistukena toisilleen. Kartanon pihapiiristä löytyy kaksi pientä erillistaloa Karjakko ja Pehtoori, joissa on mahdollisuus asua myös perheenä.

Asumisen asioissa ota yhteyttä suoraan toiminnanjohtaja Satu Lahtinen 040 1317520.

Virkistys- ja vapaa-ajantoiminta

Kaikki A-kilta toiminta lähtee jäsenistöstä. Toiminnan suuntaukset tulevat jäsenkokousten kautta. Jäsenistön virkistys ja vapaa-ajantoiminta on yhteisen suunnittelun ja toteuttamisen tulos. Erilaiset kulttuuri- ja urheilutapahtumat liikuttavat kiltalasia ympäri suomea. Nautimme musiikista, teatterista sekä katsomme urheilua yhdessä, päihteettömässä seurassa.

Yhteisiä leirejä ja tapahtumia toteutetaan yhdessä vapaaehtoisten ja vertaisten kanssa sekä yhteistoimintana alueen muiden toimijoiden kanssa.

Osa toiminnoistamme on suunnattu ainoastaan jäsenille. Verstaiden, kuntosalin ja saunan käyttö sekä ruokailu ovat suunnattu jäsenetuuden alla. Jäsenasioista lisää Jäseneksi sivulla.

Scroll to Top